- Discord
- !BerkayBE__#1171
Öncelikle tekrardan merhaba arkadaşlar bugün sizlere araç üzerine kendi ismini yazma veya kaplamasını beğenmediğiniz araçları kendinize göre yapmayı göstereceğim
Öncelikle
1.Adım İlk Olarak Arkadaşlar OpenIV Açıyoruz
2.Adım Olarak Masaüstündeki Araç Klasörümüzü OpenIV Aşağıdaki Gibi Sürüklüyoruz
3.Adım Olarak Stream Klasörünün İçerisine Giriyoruz Ve Ordan .ytd Uzantılı Dosyaya Giriyoruz
4.Sonrasında İçerisinden Kaplamayı Buluyoruz ( Diğer Araç Kaplaması +18 Olduğundan Örnek Aracı Değiştirdim)
5.Sonrasında Aşağıdaki Export Selected'dan Dosyayı .dds Olarak Masaüstüne Alıyoruz
6.Sonrasında
7.Sonrasında Photoshop Programımızı Açıyoruz Ve İstediğiniz Kaplamayı Tasarlıyoruz
8.Sonrasında .png Olarak Dışarı Aktarıyoruz
9.Sonrasında
10.Sonrasında OpenIV Giriyoruz Ve Edit Mod Aktif Ediyoruz
11.Sonrasında .ytd Dosyasını Girip Tekrardan Kaplamayı Seçiyoruz Ve Sürüklüyoruz Ve Sonrasında Save Diyoruz 2 Tane .ytd Varsa İkisindede Kaplamayı Bulup Sürüklüyoruz
12. Sonrasında Oyun İçerisinde .yft Dosyasının İsmi Ne İse Onun İle Çıkarta Biliyoruz
Sıfırdan EUP/Araç/Ped Modelleme Rehberi İçinde Yoruma Yazarsanız Sevinirim
Öncelikle
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Aracınızın .ytd Dosyasını Çıkarmanız Gerekmektedir1.Adım İlk Olarak Arkadaşlar OpenIV Açıyoruz
2.Adım Olarak Masaüstündeki Araç Klasörümüzü OpenIV Aşağıdaki Gibi Sürüklüyoruz
3.Adım Olarak Stream Klasörünün İçerisine Giriyoruz Ve Ordan .ytd Uzantılı Dosyaya Giriyoruz
4.Sonrasında İçerisinden Kaplamayı Buluyoruz ( Diğer Araç Kaplaması +18 Olduğundan Örnek Aracı Değiştirdim)
5.Sonrasında Aşağıdaki Export Selected'dan Dosyayı .dds Olarak Masaüstüne Alıyoruz
6.Sonrasında
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Png Ye Çeviriyoruz 7.Sonrasında Photoshop Programımızı Açıyoruz Ve İstediğiniz Kaplamayı Tasarlıyoruz
8.Sonrasında .png Olarak Dışarı Aktarıyoruz
9.Sonrasında
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
.dds Çevirip İndiriyoruz 10.Sonrasında OpenIV Giriyoruz Ve Edit Mod Aktif Ediyoruz
11.Sonrasında .ytd Dosyasını Girip Tekrardan Kaplamayı Seçiyoruz Ve Sürüklüyoruz Ve Sonrasında Save Diyoruz 2 Tane .ytd Varsa İkisindede Kaplamayı Bulup Sürüklüyoruz
12. Sonrasında Oyun İçerisinde .yft Dosyasının İsmi Ne İse Onun İle Çıkarta Biliyoruz
Sıfırdan EUP/Araç/Ped Modelleme Rehberi İçinde Yoruma Yazarsanız Sevinirim
Son düzenleme: