Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi Yapmış Olduğum Zombi Scriptine Antizin Eklemek İstiyorum Antizini Kullandığım Zaman Zombiler Belirlediğim Bir Süre Gelmesin İstiyorum Bunu Nasıl Yapabilirim ?
Ciddiyim Ben Sadece Paket Yapıp Satılığa Çıkarmayı Planlıyorum O Yüzden Gerekli Scriptler Konusunda Yardım Alıyorum Bi Anda Sİz Geldiniz Uğraşmaya Başladınız Bunun Tam Sebebi Nedir Acaba ?
Kendi Yapmış Olduğum Zombi Scriptine Antizin Eklemek İstiyorum Antizini Kullandığım Zaman Zombiler Belirlediğim Bir Süre Gelmesin İstiyorum Bunu Nasıl Yapabilirim ? demişsininiz bende size kendi yapmış olduğunuz script ise bunu yapmanın çok kolay olduğunu söylüyorum zombi scripti yazan birisi antizinide yapar
Kendi Yapmış Olduğum Zombi Scriptine Antizin Eklemek İstiyorum Antizini Kullandığım Zaman Zombiler Belirlediğim Bir Süre Gelmesin İstiyorum Bunu Nasıl Yapabilirim ? demişsininiz bende size kendi yapmış olduğunuz script ise bunu yapmanın çok kolay olduğunu söylüyorum zombi scripti yazan birisi antizinide yapar
Kendi Yapmış Olduğum Derken Kendime Göre Yani Sadece Lootlana Bilen Zombie NPC Scripti Gibi Düşünün Sadece Antizin Nasıl Eklicem Onu Bilmiyorum O Konularda Aram Olmadığı İçin Yardım İstiyorum