Arkadaşlar birkaç hafta önce
GPU kullanımınız %100 ulaştığı anda bu problemle karşılaşıyoruz yani maalesef ekran kartımızın %100 performansını alamayacağız. Başka bir çözüm bulamadım maalesef şimdilik aşağıdaki maddeleri yaparak sorundan kurtulabilirsiniz.
1) İlk olarak FPS değerimizi 60'a sabitlememiz gerekiyor bunuda VSYNC ayarını açarak yapacağız.
2) Eğer benim gibi wallpaper engine programını kullanıyorsanız oyuna girdiğinizde kapatmanızı tavsiye ederim
3) Paylaştığım grafik ayarlarını uygulayın. Hem görüntü çok bozulmuyor hemde ekran kartı %100 kullanıma ulaşmıyor (tabiki bu her ekran kartında değişiklilik gösterebilir siz ona göre ayarlarsınız. Ben GT 1030 kullanıyorum ve bu ayarlarda sorun yaşamadım.)
(Bu arada eğer benimki gibi kötü bir kartınız varsa 720p oynamanızı öneririm)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
konuyu açmıştım ve birçok kullanıcının benimle aynı sorunu yaşadığını fark ettim. Öncelikle sorununu neyden kaynaklandığını anlatayım.GPU kullanımınız %100 ulaştığı anda bu problemle karşılaşıyoruz yani maalesef ekran kartımızın %100 performansını alamayacağız. Başka bir çözüm bulamadım maalesef şimdilik aşağıdaki maddeleri yaparak sorundan kurtulabilirsiniz.
1) İlk olarak FPS değerimizi 60'a sabitlememiz gerekiyor bunuda VSYNC ayarını açarak yapacağız.
2) Eğer benim gibi wallpaper engine programını kullanıyorsanız oyuna girdiğinizde kapatmanızı tavsiye ederim
3) Paylaştığım grafik ayarlarını uygulayın. Hem görüntü çok bozulmuyor hemde ekran kartı %100 kullanıma ulaşmıyor (tabiki bu her ekran kartında değişiklilik gösterebilir siz ona göre ayarlarsınız. Ben GT 1030 kullanıyorum ve bu ayarlarda sorun yaşamadım.)
(Bu arada eğer benimki gibi kötü bir kartınız varsa 720p oynamanızı öneririm)