Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tabii ki Amazon'da barındırabilirsin. Şahsen ben Amazon'dan barındırıyorum ve kişisel test sunucum 1GB RAM ve 1 Çekirdek CPU'ya sahip ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. (Amazon EC2, AMI: Ubuntu Server 20.04 LTS)
Ek olarak: EC2'nin hangi aileden olduğu çok önemli. Örneğin: t ailesinden almamalısın çünkü t2-t2.2xlarge arası genelde 2.3 GHz ile 2.5 GHz arası vCPU veriyor. Burada çekirdek sayısı tabii ki önemli ancak GHz hızı düşük olup çekirdek sayısı fazla olacağına, çekirdek sayısının az olup GHz hızının çok olmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. FiveM için alacağın EC2'nin CPU'su 3.2 GHz'den fazla olduğundan emin ol.