Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paket[ALINIR] Türk Temalı Paket Satın Almak İstiyorum.
Merhaba, Telefon, Hud, Map, Arabalar, Haritadaki Mekanlar, Meslekler sağlam çalışan bir Türk Paketi arıyorum,
Satışını yapan varsa satın almak isterim.
piyasaya bilmeden giriyorsanız dikkat edin dolandırıcı veya internette paylaşıp satınlar çok fazla yanınızda bilen birisi olsun ki bedava bir şeye tonlarca para ödemeyiniz
piyasaya bilmeden giriyorsanız dikkat edin dolandırıcı veya internette paylaşıp satınlar çok fazla yanınızda bilen birisi olsun ki bedava bir şeye tonlarca para ödemeyiniz
Evet haklısınız Web Yazılım ile uğraşıyorum fakat bu piyasaya çok hakim değilim aslında sağlam temel bir paket bulabilsem zamanla kendimi geliştirmek istiyorum ama bulamadım o yüzden satın almak istiyorum
Merhaba, Telefon, Hud, Map, Arabalar, Haritadaki Mekanlar, Meslekler sağlam çalışan bir Türk Paketi arıyorum,
Satışını yapan varsa satın almak isterim.