Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bugün size heavy edit yaptığım envanteri tanıtacağım
Bütün sorunları fixtir
Dayanıklılık eklenmiştir
Drop kısmı Limitsizdir
CSS Düzenlenmiştir
Sol üst kısımda player id yazar
Envanter Açma Animasyonu vardır
Kanka nası imkansız ya? Herifin eli kolu tutmuyo mu, dün gece 3'te herif bana ekranı açtı konuşa konuşa sohbet ede ede yaptı bunda ne problem gördün, madem leaklerde var at kanka bekliyorum.
Arkadaşlar lütfen herkesi kendiniz gibi zannetmeyin. Arkadaş oturdu üzerinde çalıştı. Bir şey başardı. Sizin bunu çekemeyip, kıskanıp baltalamaya çalışmanız sadece sizin ne kadar düşük bir kişi olduğunuzu gösterir. Siz başaramıyorsunuz diye başkaları da başarmasın istiyorsunuz. Bu şekilde hiçbir yer gelişmez. Her şeyden önce insanların emeğine saygı gösterip, arka planını bilmeden konuşmamanızı rica ediyorum.
Evvet, karşı forumlar da bizim diye yedirdiğine göre... Bir şeyler başarmış arkadaşımız. Arkadaşla iletişim halindeyim, bizim diye yedirenler belki kendilerine ait olduğunu kanıtlayamaz ama o kanıtlayabilir.