arkadaş adam akılı server ya son günlerde ne zaman bi sunucuyu gitsem oynadım saatin yarısı kadar destek odasına uğradığım var sebeb devlet gel adam anama küfrediyor ben şikayetçi olmuyorum adam anama küfür etiği için tekme tokat karakterim dalıyor devlet gel ben çoğu sunucuda adminlik staflık yaptım desteğe gelenlerin çoğu boş adamlar kaza yapıyor polise gitmek yerine desteğe geliyor otu boku şikayet ediyolar bide boş polisler yokmu arabın içinde me silahı torbidoya koyar yazıyoruz adam çeviriyor lan camlar filmli nasıl gördün hisetim hissine başlıyacam
neyse camlar film ondan çevirip ceza yazsa bişi demiyecem bide herkezde silah var herkez mafya olmuş başımıza kelle koltukda geziyoz bildiğin kime sinirden atar koymsam sen benim kim olduğumu biliyonmu ben bilmem ne ailesindenim şu bu bığtık ya
neyse camlar film ondan çevirip ceza yazsa bişi demiyecem bide herkezde silah var herkez mafya olmuş başımıza kelle koltukda geziyoz bildiğin kime sinirden atar koymsam sen benim kim olduğumu biliyonmu ben bilmem ne ailesindenim şu bu bığtık ya