Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Adalet 6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bondye

Üye
FT Kullanıcı
Merhabalar ,
Rol yapabileceğimiz aktifi yüksek, illegal çeşitliliği olan (Banka aracı, illegal malzeme üretme vs.) aynı zamanda sosyal rolde çevirebileceğimiz bir sunucu arıyoruz.
Hakkımızda daha detaylı bilgi edinmek için linkte ki doc dosyasını paylaşıyorum.

ÇETE DEĞİLİZ!

Sunucu önerileri olan arkadaşlar aşağıya discord linklerini bıraksınlar. (Sunucunun scriptleri hakkında bilgi de ekleyin)

21973

DF

Şuan sunucu kapasitesi 128 kişidir.
Aile ve Çetelere silah, araba yardımı yapılacaktır. Çete ve ailelerimiz rakip arıyor
Tüm Alımlar Açıktır
EMS Alımları ?
LSPD Alımları ?
DOJ Alımları ?
Aile / Çete +6 alımları ?
Tüm İllegaller
Kara para sistemi ?
Kenevir toplama ve işleme ?
İllegal silah satıcısı ?
Araç Parçalama ? direk benimle iletişime geçerek detalı bilgi alabilirsiniz moderatör tuna diyebilirsiniz ekip ile gelenlere hediyelerimiz mevcut svmiz günlük aktif -en az 65 çekiyor

DF
Selamlar Öncelikle Server Arayışında Olduğunuzu Gördüm Ve Hemen geldim. Sunucumuzdaki Scriptlerin Sadece birkaçını Gösterdiğimiz Forum Konusunun Ve Discord Adresimizin Linkini Bırakıyorum. Sadece Kemik Oyuncu Kitlemizin 30 kişi olduğu Bir Sunucuyuz Yaklaşık 1 Ay Önce Açıldık ve 140 a yakın Whitelistli Üyemiz Mevcut. Yapmak İstediğiniz Roller ve Bizlerden İstediğiniz Rol İmkanları İçin Bana Ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
Kişisel Discord: ardaes#1999

Sunucumuza Bunlardan + Artı Olarak Daha Birçok Script Eklenmiştir ve Scriptler Tamamen FPS dostudur.

İYİ FORUMLAR PLUS ROLEPLAY YÖNETİM EKİBİ

DF
yüksek fps değeri garantisi veriyoruz ekip alımları veya oluşumlar boştur bugün tam olarak açılıyoruz scriptler piyasanın en güzel scriptleri
modlu araçlar vardır istenilen modlu araçları özel olarak ekliyebiliyoruz illegalleri üretiyorsunuz toplamıyorsnuz vs vs isterseniz dcmize gelin bi konuşalım
Aldich1#4873

DF
Umarım istediğiniz serveri bulursunuz,iyi forumlar.

DF
Merhabalar, Bondye Bondye

Sunucumuzun tanıtım özellikleri hakkında bilgi almak için tıklayabilirsiniz, sunucumuz sosyal roleplay ağırlıklı olacaktır ve 10 yıllık tecrübeli ve işinde iyi olan ekibimiz ile yeni bi oluşum içindeyiz kalıcı olmak istiyorsanız ailemize bekliyoruz.
[Tanıtım linki için tıklayın]

DF
Son düzenleme:
SELAMLAR SANIRIM İLGİSİZ BİR SUNUCUYA GİRDİN YÖNETİM EKİBİ DAHA SENİ KAYIT BİLE ETMİYOR
İSTESEN BİZİM SUNUCUMUZU BİR DENEYEBİLİRSİN
✅ LSPD EMS EKİPLERİ ARANIYOR
✅ Şehir paketi.
✅ Güncel Radial F3 menü!
✅ +6 kişilik ekiplere ücretsiz mekanlar!
✅ +12 kişilik ekiplere ücretsiz malikaneler!
✅ İlgili yönetim ekibi.
✅ En güncel scriptler!
✅ Geliştirilmiş uyuşturucu sistemi!
✅ Net 60 FPS!
✅ Çeşitli modlu araçlar!
✅ TokoVoip & 8D Ses sistemi!
✅ Sosyal RP olanağı!
✅ Adliye, eczane ve çeşitli YMAP'ler
✅ Güncel illegal scriptler
✅ Özenle Ayarlanmış araç hızları vs.
✅ Ganglere özel kıyafetler
✅ Hızlı ve stabil envanter sistemi!
✅ Güncel araç ve can hudları!
✅ Çetelere ve Ailelere ayrıcalıklar!
Hepsi ve daha fazlasını öğrenmek yaşamak istiyorsan :

DF
Konu aktifliğini yitirdiği için tarafımca kilitlenmiştir.​

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!