- Discord
- berkanackgz#0001
Sunucunun açılış tarihi Temmuz sonu Ağustos başı gibi olacak.
Açılış için yaklaşık 40-50 + Online olacak, köklü sunucu olduğumuzdan yeniden piyasaya farklı isimle giriş yapıyoruz.
Sunucu yeni açılacağından herkes için eşit bir ortam olacak.
Yönetim kadrosunun 4-5 yıllık FiveM geçmişi bulunmakta ve hepsi geçmişte büyük sunucularda yetkili olmuş kişilerdir.
Paket bilgisi iletişime geçtiğiniz zaman verilecektir.
-
berkanackgz#0001
Discord adresinden beni ekleyerek veya
Açılış için yaklaşık 40-50 + Online olacak, köklü sunucu olduğumuzdan yeniden piyasaya farklı isimle giriş yapıyoruz.
Sunucu yeni açılacağından herkes için eşit bir ortam olacak.
Yönetim kadrosunun 4-5 yıllık FiveM geçmişi bulunmakta ve hepsi geçmişte büyük sunucularda yetkili olmuş kişilerdir.
Paket bilgisi iletişime geçtiğiniz zaman verilecektir.
LSSD
LSSD için başvuracak ekiplerin maaşları tatmin edici düzeyde olacak ve rollerden sıkılması büyük oranda azaltılacak.
GANG
Gang için başvuracak ekipler maksimum 4 kişi olmalıdır. Aktif olarak bütün Gangler boştadır. Gangler NPC'ler tarafından korunmaktadır.
MAFIA
Mafia için başvuracak kişiler maksimum 7 kişi olmalıdır. Mafia rollerini GTA Wiki'de bulunan, hali hazırda bulunan mafyalar üzerinden yapmalısınız.
-LSSD için başvuracak ekiplerin maaşları tatmin edici düzeyde olacak ve rollerden sıkılması büyük oranda azaltılacak.
GANG
Gang için başvuracak ekipler maksimum 4 kişi olmalıdır. Aktif olarak bütün Gangler boştadır. Gangler NPC'ler tarafından korunmaktadır.
MAFIA
Mafia için başvuracak kişiler maksimum 7 kişi olmalıdır. Mafia rollerini GTA Wiki'de bulunan, hali hazırda bulunan mafyalar üzerinden yapmalısınız.
-
berkanackgz#0001
Discord adresinden beni ekleyerek veya
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Discord adresinden sunucumuza katılarak benimle iletişime geçebilirsiniz.