Neden 7EDGE Roleplay Sunucusuna Katılıyım ?
1 - Yaşın Sınırı Yok ; Roleplay Bilen Her Kardeşimiz Bizim Sunucuda Oynayabilir Yaşı Küçük Diye Alınmamazlık Yapılmaz .
2 - Yönetim Ve Yetkili Ekip Siz Altıma Sıçtım Nasıl Temizlerim Deseniz Bile Size Yardım Ederler
3 - Sadece Fivem Kitlesi İçin Sunucumuz Yok , Arkadaş Edinmek İstiyenler Bu Sunucuda Bulunuyor , Rainbow , Valorant , LOL , Fivem Vs Birlikte Oynayabilceğiniz Ortam
4 - Sunucuda Olanlar Roleplay Bilmeyenler'e Bile Yardımcı Olurken Bir Yandan'da Birlikte Oyun Oynayabildiğiniz Arkadaş Ortamı Var
5 - Sunucuda Temel Kural Eğlenmek , Gülmek Zevk Almak , Ne Kimse Destek'de Kavga Ediyor Nede Sataşmalar Oluyor Rollerden Dolayı
6 - Hata Yapıcam Diye Korkma İhtimalin , Ronaldo'nun Trabzonspor'a Transfer Olması Gibi Bir şey , Me/do Hataları , Anlık Rolde Heycanlanarak Ufak Tefek Rol Hataları Desteklik Olmuyor
7 - Matematik Sınavın Mı Var ? Kimya ? Biyoloji ? Proje Ödevin , Farketmiyor , Odalarda Yayın Açıp Birlikte Kişisel Hayatlarımızda'da Yardımcı Oluyoruz
8- Bu Yazdıklarımdan Sunucu PUBLİC Sunucu Mu ? Sorusunu Düşünebilirsiniz , HAYIR Bildiğimiz FİVEM Sunucusu Ama İçerideki Herkes Birbiriyle Çok Samimi Cana Yakın Olduğu İçin Garip Gelebilir Size .
Sunucumuz 07.02.2021 Tarihinde Açıldı . Daha Yeni Bebek Doğuyor . Sunucumuz 2 Gündür +35 Çekiyor , Ki Discord Sunucumuz Zaten 60 Kişi Civarı O Yüzden Daha 2 Günlük Olmasına Rağmen +35 Çekmemiz İyi Başarı .
Peki Kardeşim / Birader / Abi İyi Güzel Sunucunun Temel Amacını Anlattında Sunucu Özellikleri Nedir Onlarada Değinsen ?
1 - Sunucu Arcade Sunucudur . ( Arcade Diye Köprülerden Uçmalar , Spor Araç İle Dağdan Gidecek Kadar Arcade Değil )
2- Ekonomisi Hard Değil ( İllegal Saatde 30-60 k Farmlayabiliyor , Legal İse Saatlik 15-20 K )
3 - Meslek ( İllegal , Legal ) Sınırı Yok İstediğiniz Kadar Kasabiliyorsunuz
4 - Herkes Eğlenmeye , Stresini Atmaya Çalışıyor
5 - Sunucu GunRP Değil Ama , Tadında GunRP Dönebiliyor Ve Kisme Desteğe Çıkmıyor Çünkü , İki Tarafda Eğleniyor
6 - HeadShot Yok , 2 Vuruş Oluyor Kafadan , Body Shotlar'da Uzun Sürüyor Arcade Olduğu İçin Amaç Çatışma Uzun Sürsün Eğlensin Millet
7 - Güzel Yeni , Sivil Kıyafetler , Gang Kıyafetler Vs Kıyafet Paketi Bomba Gibi
8 - Saç Çeşitliliği
9 - Modlu Araçlar Var Tabikii
10 - Benim Ekran Kartım 1. Dünya Savaşından Kalma GTX 680 , 8 GB Ona Rağmen +50-60 FPS
11 - Herhangi Yetkili Ayrım Gayrım Yok , Çatur Çatur Yetkilide Olsa Cezası Verilir , Adam Kayırma Asla Yok
Benim Aklıma Gelenler Bunlar , Sorularınız Meraklarınız İçin ;
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Lucifer Pegnatom Kullanıcı Adım Yetkilelere Beni Söyleyip Çağırabilirsiniz CANOLAR <3Bu Arada Ben Bir Oyuncuyum Yetkili Değilim Ama Destek Olmak Amacı İle Kendim Paylaştım Bilginiz Olsun , Eksik Görürseniz Sunucuyu Kötülemeyin AA Bak Tanıtım Bİle Yapamamışlar Diye O Yüzden Discord'a Gelip , Bütün Bilgileri Alabilirsiniz Canolar .
-----İLLEGAL İLE İLGİLENENLER ----
Banka Soygunu
Kuyumcu Soygunu
Market Soygunu
Market Kasiyer Soygunu
Kenevir Sistemi
Coco Sistemi
Kaçakçı Sistemi
Uyuşturucu Sistemi
Gold Revolver ( Blackmarket'de Satılıyor , Bağış Değil )
AP Pistol ( Blackmarket'de Satılıyor , Bağış Değil )
Deagle
Pistol
Kurusıkı
SwitchBlade
------LEGAL İLE İLGİLENENLER-----
6-7 Çeşit Legal Meslek Var , Ne Olduğunun Önemi Yok Bütün Sunucularda Aşa Yukarı Aynıdır , Ama Bazı Meslekler Yaw Buda Çok Basic Dediğiniz Klasikleşmiş Meslekler Değil
LSMS Kıyafetleri , LSMS Modlu Araçlar
LSPD Saymıyorum Çünkü Kalıcı Ve Kemik Kadro L.S.P.D. Var , Merakınız İçin , Son Model Tablet VS Her Şey Var Baba Merak Etmeyin ,
Ekli dosyalar
Son düzenleme: