Sürekli LOWRP dönen sunuculardan sıkılmadın mı? Birbirinden benzersiz scriptler ile, P2W olmadan, sadece rol kaliteniz ile güç elde edebileceğiniz bir sunucuda oynamak istiyorsanız; KALİTELİ VE DENEYİMLİ YÖNETİM EKİBİ İLE BİRLİKTE, Sizde Güzel Roller İçerisinde Bulunmak İçin discord kanalımıza gelip hızlı bir şekilde başlıyabilirsiniz
İlk olarak sunucu hakkında teknik bilgi verin.
4Justice Hızlı yönetim ekibiyle sorunlarınız çok hızlı bir şekilde sonuç bulup rol zevkinizi kaçırmadan oynıyabilirsiniz 128 maximum oyuncu kapasitesiyle optimizasyon sorunu olmadan güzel roller çevire bilirsiniz
Ardından sunucunuzdan bahsedin.
Ekonomimiz harddır Legal Olarak balıkçılık tavukçuluk odunculuk illeggal olarak aklınıza gelebilicek herşeydir donate olarak mekanik mevcuttur araç mevcuttur özel plaka ve özel numara mevcuttur bunun dışındaki tüm mekanlar ic den emlakçımız dan alabilirsiniz
Son olarak iletişim bilgileri.
discord/4justice
Teşekkürler
Saygılarımla,
İlk olarak sunucu hakkında teknik bilgi verin.
4Justice Hızlı yönetim ekibiyle sorunlarınız çok hızlı bir şekilde sonuç bulup rol zevkinizi kaçırmadan oynıyabilirsiniz 128 maximum oyuncu kapasitesiyle optimizasyon sorunu olmadan güzel roller çevire bilirsiniz
Ardından sunucunuzdan bahsedin.
Ekonomimiz harddır Legal Olarak balıkçılık tavukçuluk odunculuk illeggal olarak aklınıza gelebilicek herşeydir donate olarak mekanik mevcuttur araç mevcuttur özel plaka ve özel numara mevcuttur bunun dışındaki tüm mekanlar ic den emlakçımız dan alabilirsiniz
Son olarak iletişim bilgileri.
discord/4justice
Teşekkürler
Saygılarımla,