Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

44ROLEPLAY➡+60FPS/LAGSIZ-BUGSUZ ➡ŞEHİR SİSTEMİ➡İLGİLİ VE AKTİF YÖNETİM ➡ 8DTOKOVOİP-WHİTELİST➡YENİ LSPD-GALERİ➡ÇETE ve AİLE ALIMLARI AÇIK

novvingood

Üye
FT Kullanıcı
YENİ AÇIYOR OLDUĞUMUZ 4/4'LÜK ROLEPLAY SERVER'I?? ????????'? AÇIYOR BULUNMAKTAYIZ , HEPİNİZ DAVETLİSİNİZ !

AŞAĞIDA BULUNAN ÖN TANITIM MADDELERİNİ OKUYARAK SERVER HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLABİLİR DETAYLAR ve KAYIT İÇİN İSE DİSCORDUMUZA KATILABİLİRSİN.

• | Gelişmis Şehir Scriptleri
  • | Yüksek Fps
  • | Çete ve Aile Alımları
  • | Mekanik Alımları
  • | Gelişmiş Meslek Sistemleri
  • | Launcher
  • | Hard Ekonomi
  • | EUP Menü
  • | Gerçekçi Silah Çekme Animasyonu
  • | 300'den Fazla Animasyonlu Menü ve /e komutları
  • | Gelişmiş Hastane
  • | Ev, Banka,Kuyumcu ve Market Soygunu
  • | BlackMarket
  • | Hırsız Mesleği [Ev Soygunları,Hırsızlıklar İçin Maymuncuk]
  • | Sorunsuz Motel Sistemi
  • | Her akşam yapılan etkinlikler
  • | Slot / Kişi 128 Kişi
  • | Çoğu Yerde Bulunmayan Telefon Scripti
  • | Birbirinden Güzel Daha Bir Sürü Script Ve +60 FPS Almak Garanti ! ~ | 44 ROLEPLAY Serverimize Herkes Davetlidir.
  • | Ve Daha Fazlasını Öğrenmek İçin Sunucumuza Buyrun Z

as1.png

13472 13471

DF

Ekli dosyalar

• ezgif-7-14032abcf4c6.gif
    ezgif-7-14032abcf4c6.gif
    1.8 MB · Görüntüleme: 13
ServerButik.com.tr & Fivemturk.com ile çalışılmış güzel bir sunucu olacağından şüphem yok.

DF
Çok güzel bir sunucuya benziyor.Umarım başarılı olursunuz

DF
KRALIN ATTIĞI İMZAYI HAİNLER KAPATAMAZ SİZLER ÇAKALLIK PEŞİNDE İKEN BİZLER ADAMLIĞIMIZDAN ÖVÜN VERMEDİK SİZLER PLANLI BİRİLERİNE ZARAR VERİRKEN BİZLER DİK DURDUK HANİ DİYORDUNYAAA HANİ KRALDIMYAAA AYNEN ASLAN PARÇASI BİZ HEP KRALDIK KRAL OLARAKTA KALDIK AMA SEN VE YANDAŞLARIN HEP ÇAKALDI ÇAKAL OLARAKTA YASAMAYA DEVAM EDECEKTİR BENİM SUNUCUMDA SADECE BİZLER GİBİLERİ EĞLENİR SİZİN GİBİ KAHPELER NE YÖNETİM KADROSUNA GİRER NEDE ROLE UZUN LAFIN KISASI BİZİM KAPIMIZ SİZ VE SİZLER GİBİSİNE KAPALIDIR AİLE DEĞERLERİNE KÜFÜR EDİP VERİLEN ADRESE GELEMEYEN ADRES BİLE VERMEYE CESARET EDEMEYEN YÜREKSİZ KEDİLER NEYSEKİ YILAN GİBİ KAHPELİKLERİNİZİ DOST GÖRDÜKLERİME YAPAMIYCAKSINIZ YOLUNUZU ALMISSINIZ HAİNLİĞİNİZİ YAPMISSIIZ VE ENÇOKTA SEVİNDİREN BENİ YANILTMADINIZ MESAJIM ADRESİ İLETİLMİSTİR...

DF
TÜM YÜREĞİ GÜZEL MAKSADI EĞLENMEK OLAN VE HERSEYDEN ÖNCCE AİLE DEĞERLERİNE SAYGISI OLANLARA KAPIMIZ HERZAMAN AÇIKTIR 44 ROLEPLAY EFENDİLERİN VE ADAMLARIN YERİDİR YAŞ ŞINIRIMIZ YÜKSEKTİR YAŞI 17 OLAN KARDEŞLERİMİZDE OLGUN ŞEKİLDE ROLÜNÜ YAPARSA ONLARADA KAPIMIZ HER DAİM AÇIKTIR

DF
YENİ AÇIYOR OLDUĞUMUZ 4/4'LÜK ROLEPLAY SERVER'I?? ????????'? AÇIYOR BULUNMAKTAYIZ , HEPİNİZ DAVETLİSİNİZ !

AŞAĞIDA BULUNAN ÖN TANITIM MADDELERİNİ OKUYARAK SERVER HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLABİLİR DETAYLAR ve KAYIT İÇİN İSE DİSCORDUMUZA KATILABİLİRSİN.

• | Gelişmis Şehir Scriptleri
  • | Yüksek Fps
  • | Çete ve Aile Alımları
  • | Mekanik Alımları
  • | Gelişmiş Meslek Sistemleri
  • | Launcher
  • | Hard Ekonomi
  • | EUP Menü
  • | Gerçekçi Silah Çekme Animasyonu
  • | 300'den Fazla Animasyonlu Menü ve /e komutları
  • | Gelişmiş Hastane
  • | Ev, Banka,Kuyumcu ve Market Soygunu
  • | BlackMarket
  • | Hırsız Mesleği [Ev Soygunları,Hırsızlıklar İçin Maymuncuk]
  • | Sorunsuz Motel Sistemi
  • | Her akşam yapılan etkinlikler
  • | Slot / Kişi 128 Kişi
  • | Çoğu Yerde Bulunmayan Telefon Scripti
  • | Birbirinden Güzel Daha Bir Sürü Script Ve +60 FPS Almak Garanti ! ~ | 44 ROLEPLAY Serverimize Herkes Davetlidir.
  • | Ve Daha Fazlasını Öğrenmek İçin Sunucumuza Buyrun Z

as1.png

Ekli dosyayı görüntüle 13472Ekli dosyayı görüntüle 13471

KRALIN ATTIĞI İMZAYI HAİNLER KAPATAMAZ SİZLER ÇAKALLIK PEŞİNDE İKEN BİZLER ADAMLIĞIMIZDAN ÖVÜN VERMEDİK SİZLER PLANLI BİRİLERİNE ZARAR VERİRKEN BİZLER DİK DURDUK HANİ DİYORDUNYAAA HANİ KRALDIMYAAA AYNEN ASLAN PARÇASI BİZ HEP KRALDIK KRAL OLARAKTA KALDIK AMA SEN VE YANDAŞLARIN HEP ÇAKALDI ÇAKAL OLARAKTA YASAMAYA DEVAM EDECEKTİR BENİM SUNUCUMDA SADECE BİZLER GİBİLERİ EĞLENİR SİZİN GİBİ KAHPELER NE YÖNETİM KADROSUNA GİRER NEDE ROLE UZUN LAFIN KISASI BİZİM KAPIMIZ SİZ VE SİZLER GİBİSİNE KAPALIDIR AİLE DEĞERLERİNE KÜFÜR EDİP VERİLEN ADRESE GELEMEYEN ADRES BİLE VERMEYE CESARET EDEMEYEN YÜREKSİZ KEDİLER NEYSEKİ YILAN GİBİ KAHPELİKLERİNİZİ DOST GÖRDÜKLERİME YAPAMIYCAKSINIZ YOLUNUZU ALMISSINIZ HAİNLİĞİNİZİ YAPMISSIIZ VE ENÇOKTA SEVİNDİREN BENİ YANILTMADINIZ MESAJIM ADRESİ İLETİLMİSTİR... TÜM YÜREĞİ GÜZEL MAKSADI EĞLENMEK OLAN VE HERSEYDEN ÖNCCE AİLE DEĞERLERİNE SAYGISI OLANLARA KAPIMIZ HERZAMAN AÇIKTIR 44 ROLEPLAY EFENDİLERİN VE ADAMLARIN YERİDİR YAŞ ŞINIRIMIZ YÜKSEKTİR YAŞI 17 OLAN KARDEŞLERİMİZDE OLGUN ŞEKİLDE ROLÜNÜ YAPARSA ONLARADA KAPIMIZ HER DAİM AÇIKTIR

DF
amacımız kimsenin cüzdanındaki kaşıt parçaları değildir amacımız rol yapmasını bilen abk dan uzak duran kurallar çerçevesinde oynayacak arkadaslardır sunucumuza çete ve aile alımları vardır ailelerden malikhane için ücret talebim yoktur çetelere araç alımları için nakit sağlanacaktır aile kurmak isteyenlerden sayısı malikhane vermemiz için en az 15 tir çetelere çetelik vermemiz için en az 8 kişi dir siviller e kapımız zaten hep açıktır

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!