Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Soru300 RESMON ALIYORUM BU SCREENSHOT'A İNANIYOR MUSUNUZ?
Merhaba arkadaşlar omerbeytv, kiraa, geniuN, INJ3CT0R ve imn0thing ile paket yaparken Resmon'a bakalım dedik ve 300ms gördük fazla mı ilk defa kırmızı yazdığını gördüm oyuna fazla bir etkisi olduğunu görmedim geri dönüş sağlarsanız çok memnun oluruz. (!)
Merhaba arkadaşlar omerbeytv, kiraa, geniuN, INJ3CT0R ve imn0thing ile paket yaparken Resmon'a bakalım dedik ve 300ms gördük fazla mı ilk defa kırmızı yazdığını gördüm oyuna fazla bir etkisi olduğunu görmedim geri dönüş sağlarsanız çok memnun oluruz. (!)
evet fark ettik onu 300e ara sıra çıkınca bilgisayarımız felan kapandı söylemesi ayıptır 3.6ghz yazan işlemcim 4.8ghz kullandı işlemcimizi bile güçlendiriyor o kadar iyi.
evet fark ettik onu 300e ara sıra çıkınca bilgisayarımız felan kapandı söylemesi ayıptır 3.6ghz yazan işlemcim 4.8ghz kullandı işlemcimizi bile güçlendiriyor o kadar iyi.