Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir gerekisinime ihtiyaç var mı çünkü oyunu ilk girdiğimde f1 basmamama rağmen telefon gözüküyor ve hiç bir şekilde kapayamıyorum.Kendi Telefon Scriptini durdurdum.Bu arada Eline sağlık.
bir gerekisinime ihtiyaç var mı çünkü oyunu ilk girdiğimde f1 basmamama rağmen telefon gözüküyor ve hiç bir şekilde kapayamıyorum.Kendi Telefon Scriptini durdurdum.Bu arada Eline sağlık.
1. si telefon projemiz vardı başladık devamı gelmedi dedik ne yapalım paylaşalım, 2. olarak [UTK] Ungre Tyro Kayra , 3. olarak ise troll biri oldugumu bilen bilir dedik ne yapalım,sunucuma kurmaya üşendim foto olarak googleye fivem phone yazdık utk-phoneyi gördük bizde koyduk tamamen muhabbet bu,temel geliştirelbilir tel yazacaktık başlıga sonra da foto ile uyumlu olsun birazda troll oslnu diye açtık, bukadar hyplenecegini bilmiyordum