Merhaba arkadaşlar,
AMD RYZEN 9 5950X 16 CORE 16 GB RAM'li sunucu kullanmaktayız. Sistemsel özellikler de Resmon değerleri 0.5-0.6 değerleri almaktayız. Paket +100 ile farklı sunucu da 0.9-1.3 arası görmüştür. Optimize scriptler ile yapılmış olan pakette FPS OPTİMİZASYONU son derece makul durumdadır.
Uzun süredir arzuladığımız yeni nesil bir sunucunun ilk adımlarını attık. Sizlerle beraber oynamanın heyecanıyla yeni sunucumuzu paylaşıyorum. Sunucumuz öncelikle Non-WL olmasını planlıyoruz fakat WL alındığında ekip ve oluşum yardımları yapmaktayız. Sunucumuzda soygunlara ve silahlı çatışmalar yanı sıra delici ve kesici aletlere önem vermeyi planlıyoruz. Sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Sunucu hakkında bilgileri aşağıda paylaşmaya devam edeceğim. Oyun içerisinden görseller ektedir.
- Sunucunun FPS optimizasyonu yeterlidir.
-Tecrübeli, olgun yönetim kadrosu mevcut.
-Seviyeli legal ve illegal sistemi
-LB Phone ve Gabz mapleri
-Yeni Nesil Lisanslı Hud.
-Normal-Orta ekonomi
-Düzenlenmiş araç handling
-Legal birimler için tasarlanmış paket sistemi
-Yetkili alımları açıktır.
-Legal birim alımları açıktır.
-Aile, Çete alımları açıktır.
Sunucumuz da Lunashop v3.5 paketi kullanılmaktadır. Ekip yardımlarını //sunucumuza geldiğiniz zaman görebileceksiniz. Yardımlarda değişiklikler yapılabilir esnek davranmaya çalışırız.AMD RYZEN 9 5950X 16 CORE 16 GB RAM'li sunucu kullanmaktayız. Sistemsel özellikler de Resmon değerleri 0.5-0.6 değerleri almaktayız. Paket +100 ile farklı sunucu da 0.9-1.3 arası görmüştür. Optimize scriptler ile yapılmış olan pakette FPS OPTİMİZASYONU son derece makul durumdadır.
Uzun süredir arzuladığımız yeni nesil bir sunucunun ilk adımlarını attık. Sizlerle beraber oynamanın heyecanıyla yeni sunucumuzu paylaşıyorum. Sunucumuz öncelikle Non-WL olmasını planlıyoruz fakat WL alındığında ekip ve oluşum yardımları yapmaktayız. Sunucumuzda soygunlara ve silahlı çatışmalar yanı sıra delici ve kesici aletlere önem vermeyi planlıyoruz. Sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Sunucu hakkında bilgileri aşağıda paylaşmaya devam edeceğim. Oyun içerisinden görseller ektedir.
- Sunucunun FPS optimizasyonu yeterlidir.
-Tecrübeli, olgun yönetim kadrosu mevcut.
-Seviyeli legal ve illegal sistemi
-LB Phone ve Gabz mapleri
-Yeni Nesil Lisanslı Hud.
-Normal-Orta ekonomi
-Düzenlenmiş araç handling
-Legal birimler için tasarlanmış paket sistemi
-Yetkili alımları açıktır.
-Legal birim alımları açıktır.
-Aile, Çete alımları açıktır.
Moderatör tarafında düzenlendi: