Normal olarak bu tarz konulara yorum dahi yapmam, sadece gülüp geçerdim.
Ancak şunu görmekteyim
lildopeee adlı kullanıcı forum üzerinde yan hesap açıp, asıl hesabında söylemekten korktuğu şeyleri yan hesaptan dile getirdiğini görmekteyim.
Bu yazdıklarımı yeni bir yan hesaptan dile getirmekteyim. Bana istediğini demekte özgürsün, emin ol kâale dahi almayacağım kalite yoksunu insanlar arasındasın.
Forum üzerinde uzun zamandır
Bloood adlı arkadaşın üstüne oynandığını görmekteyim.
FiveM Türkiye topluluğunun şuanda geldiği halden bir çoğumuz memnun değiliz, bunun sebebi ise herkes birbirinin açığını bulup o kişiyi kötüleme, rencide etme peşinde.
Bloood adlı arkadaş üstünden örnek vermek gerekirse, okuduğum yazılardan yola çıkarak bu arkadaş zamanında bir hata yapmış ve tahminimce dersini almıştır.
Bu arkadaşı forum üzerinde rencide etmek veya kötülemek yerine güzel bir üslup ile arkadaşı özelden uyarabilirsiniz, emin olun bunu herhangi bir hata yapan kullanıcıya yaparsanız onun düzeldiğini aynı hataları tekrar yapmayacağını görebilirsiniz.
Şimdi asıl konuma gelmek istiyorum.
utku adlı arkadaşı aranızda bilmeyen yoktur, bu kişinin çok iyi çalışmalara imza attığını, büyük projeler aldığını elbet biliyoruz.
Bu başarılı arkadaşımız aylar önce FiveM Türkiye topluluğunu gelişmek adına youtube kanalına eğitim videoları çektiğinide biliyoruz, bunun için
utku adlı arkadaşa sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
Bir diğeri ise Udemy platformu üzerinde farklı farklı yazılım dillerinin farklı farklı eğitim videoları bulunuyor.
Şimdi
utku adlı arkadaşın youtube kanalındaki Lua videoları izleyip ne yazık Sertifikalı yazılımcı ne yazık'ki olunmuyor, veya Udemy üzerinden bir kaç yazılım videosu izleyence'de
lildopeee.
Forum üzerinde yazdığın yazılar ne kadar tekniksel olursa olsun sen bir hiçsin dostum
lildopeee
Bilmediğin yazılım dilinin discord üzerinden eğitimini satamazsın.
Veya 'Sertifikalı yazılımcı Dijital oyun geliştiricisi Programmer Full Stack Developer ' tanımları hakkında hiçbir bilgin olmayıp kendini bu şekilde tanıtman daha çok yanlış.
Fazla uzatmak istemiyorum, senin gibi kalitesiz insanlar için cidden zamanımı ayıracak değilim.
Hayal dünyanın içinde yaşıyorsun ve sadece kendini avutuyorsun iki tane native bir araya getirerek ne yazık geliştirici olmuyorsun.
Veya platfomlarda ben böyle yaptım ben şöyle yaptım diyerekte geliştirici olmuyorsun, çünkü bunlar sadece sözden ibarat.
Hayatında bol şans diliyorum, ego ve yalanı bir an önce bıkramanı diliyorum.
lildopeee