Selam , burada 0RESMON ile yaşadığım bir sıkıntıyı sizlere aktarmak istiyorum. 0Resmon dan bir telefon scripti aldım , telefonu ilgilendiren bir sıkıntı yaşadım destek talebinde bulunduğumda, telefona etki eden başka scriptleri bilmediklerini sadece bu durumu düzeltecek bir kod ileteceklerini gerisini kendim halletmem gerektiğini söylediler. Kodu tam olarak nereye yerleştireceğimi bilmediğimi sorunun kaynağı telefon olduğu için yardımcı olmaları gerektiği söyledim sorunumda öldüğünde ve kelepçelendiğinde telefonun açılması. Ama konu öyle bir yere geldi ki , sonucunda 7 gün susturuldum ve sorunum hala devam ediyor. Konunu başlangııcıda şöyle, saat 21.59 da ticket açtım ,sonraki gün saat 14.00 civarında cevap verildi ve sadece bir kod iletildi. Sonrasında anlamadığımı ve daha detaylı yardım etmelerini istedim. Ve sonrasında " Bunun cevabı içinde 1 gün daha beklemem değil mi" şeklinde bir serzenişim oldu. Bu söylediğim öyle bir yere çekildi ki 30 euro ödediğimiz scripte sadece kod vererek yardımcı olunacağını daha fazla ücret ödenseydi daha iyi ilgilenebileceklerini fln söylediler. Sonucunda susturuluncada discordlarından çıktım. Sizlere tavsiyem 0Resmondan script alırken bir kez daha düşünün ben aldığıma pişman oldum,bunu kendilerine de söyledim, kendi yaptıkları indirimle bir alışveriş yapınca suçlu siz oluyorsunuz ve susturma yiyorsunuz. Elinizde para ödediğiniz scriptle başbaşa kalabilirsiniz.