Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

F Development dolandırıcılığı

Hakkın olan payın nedir bu çerçevede ?
Hocam dediğim gibi her şeyi konuya yazdım ama şu ekran görüntülerini de bırakayım o zaman Kendisine 2 teklif sundum ya bana paketini açık kaynak olarak ver ben kendi sunucumu kurayım ya da donate kasasında birikmiş olan 14.000 ₺ nin 10 bin tlsini tarafıma gönder ben aldığım parayla sunucumu kurayım birbirimizin yoluna çıkmayalım kendisi hakkını vereceğim şöyle yapacağım böyle yapacağım dedi fakat sonunda engelleyip cevap vermemeye başladı. Kendisini iyi niyetli gibi gösterip yine bir takım oyunlar oynamaya çalıştı. Sonra bana gelip sana çözüm önerisi sunuyorum diyor. Benim elimden discordu al beni ve bütün ekibimi banla sonra çocuk gibi gel bana çözüm önerisi sun tam adına yakışır bir hareket. Teklifim hala geçerli bana o bahsettiğim parayı gönderirse hakkımı verdi ortaklığı bozdu derim bütün konuları kaldırırım yoluma bakarım.
 
DF

Ekli dosyalar

  • s1.png
    s1.png
    440.5 KB · Görüntüleme: 14
  • s2.png
    s2.png
    329.5 KB · Görüntüleme: 14
  • s3.png
    s3.png
    296.7 KB · Görüntüleme: 7
  • s4.png
    s4.png
    187 KB · Görüntüleme: 6
  • s5.png
    s5.png
    525.1 KB · Görüntüleme: 6
  • s6.png
    s6.png
    436 KB · Görüntüleme: 14
2 dir ekran görünütüsü attığını belirtiyorsun ? o zaman bu konuyu niye açtın aranızda çözün? Soru soruyorsam sana soruyorum ve açıklamanı istiyorumdur.

S spyx açıklamanız?
 
DF
2 dir ekran görünütüsü attığını belirtiyorsun ? o zaman bu konuyu niye açtın aranızda çözün? Soru soruyorsam sana soruyorum ve açıklamanı istiyorumdur.

S spyx açıklamanız?
Orada bir dolandırıcılık yoktur, Bir sunucu kuruldu ve her şey bana ait benim olanı geri aldım arkadaşla dialogu kestim bu kadar basit. En son eğer senin için bir sorunsa yardımcı olurum mağdur olma diye, git kendi sunucu aç kendi keyfine bak dedim ve zaten yukarıda belli. Fakat bunu elinin tersiyle reddedip bu yolu tercih etti. Bakın tekrar söylüyorum bir ticari olay dönmedi arkadaş başlangıçta 0dı bunu kendi de söylüyordu yanımda dur takıl diye bu güne kadar izin verdim ama bir yerden sonra b*kunu çıkarmaya başladı ve gönderdim konu bu kadar basit. Yok hakkımı vermedi yok bilmem ne yapmadı hikaye anlatmayın lütfen. Bu arkadaşlarla uğraşmak ne benim işim ne sizin işiniz. Ticaret gerçekleşen bir olay yoktur. Donate muhabbeti ise yapılan destekler talepleri doğrultusunda kişilere zaten iletildi.
 
DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!