Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

EnsioV Sunucu Tanıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LEGOLAS5

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
2 ay 29 gün
Mesajlar
3
esv.png Merhabalar! EnsioV Roleplay sunucusuna hoş geldin! Burası senin eğlence dolu macerana başlamak için en iyi yer. Sunucumuz, senin gibi oyuncular için tasarlanmış özel bir dünya sunuyor. İşte sunucumuzun özelliklerinden bazıları:Sunucu Teması ve Meslekler:Sunucumuz, kullanıcı odaklı bir tema üzerine kurulmuştur. Burada senin hayal ettiğin karakteri yaratıp ona hayat verebilirsin. Çeşitli meslekler arasından seçim yapabilirsin ve bu mesleklerde kendini geliştirme fırsatı bulabilirsin. Sunucu Teması ve Meslekler: Sunucumuzun meslek seçimleri tamamen kişiye kalmıştır ve ücretsizdir, mesleklere oyun üzerinde haritadan ulaşabilirsin. Sunucu Donate Mantığı : Sunucumuzun kendine has donate yapısı bulunmaktadır. Oyuncu oyuna para yatırmasına gerek olmadan belirli bir yere gelebilecektir.Illegal Alanlar ve Görevler:Eğer daha heyecanlı bir yolculuk istersen, illegal alanlarda yer alan lojistik kafelerde çalışabilirsin. Bu alanlarda, yemek yapma ve illegal eşyalarla ilgilenme gibi farklı görevleri üstlenebilirsin. Ancak unutma ki bu görevler riskli olabilir! Maceraya hazır mısın?
Mekanik Mesleği:Eğer araçlar senin ilgi alanına giriyorsa, mekanik mesleği tam sana göre! Arızalı araçları tamir etmek, özelleştirmek ve sunucunun araç ekonomisine katkıda bulunmak için mekaniklik mesleğini seçebilirsin. Araç dünyasının ustası ol! Çeşitli Çeteler:Sunucumuza kendi kuracağınız çete ile renk katabilirsiniz. Custom açacağınız çete ile sunucumuzda bulunabilirsiniz!Craft & Dedektör vs.Sunucumuzda birçok mesleğin birbiri ile bağı bulunmaktadır. Örnek olarak dedektör alanında arayıp bulduğunuz kalıntılarla craft alanında yeni eşyalar yapabilirsiniz! Böylelikle tasarruf yapmış, cebinizdeki parayı korumuş olursunuz. FPS & Optimizasyon:Sunucumuz yapılırken bizim için en önemli faktör olan FPS & Optimizasyon sunucu açık kaldığı müddet boyunca rayından çıkmayacak, her zaman en iyi halinde olacaktır. Resmon değerlerimiz düşük, FPS değerlerimiz yüksektir. Araç sürerken yerin altına düşmeyeceksiniz çünkü arka planda işlemcinize yük binmeyecek!
  1. Ve daha fazlası bu muhteşem dünyada pek çok farklı meslek ve aktivite seni bekliyor. Kendi hikayeni yaz, arkadaşlarınla birlikte bu eğlence dolu dünyada yerini al!


  2. Eğlenceli vakit geçirmen dileğiyle!
    • EnsioV Roleplay Yönetim Ekibi
Discord : //
 
DF

Ekli dosyalar

  • offroad_etkinlik.png
    offroad_etkinlik.png
    1 MB · Görüntüleme: 8
Moderatör tarafında düzenlendi:
harbici eleman katılım sağlayanlara mükemmel yardımlar bekliyor.
 
DF
Merhaba,

Konunuz size verilen süre içerisinde düzenleme yapmadığınız için tarafımca kapatılmıştır.

İyi Forumlar Dilerim..
 
DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!